12 timmar handstående på 2 dagar…

Ja inte riktigt 12 timmar nonstop. Utan 3 timmar för nybörjare med olika skills and drills för att börja stå på händer. Sedan 3 timmar efter lunch för avancerade utövare. Efter lunch… det kändes. Och jag har mycket att lära, jag visste det innan men insåg det ännu mer. Sedan en likadan dag till.

 

En skill som jag förstår bättre nu, tuckposition. Jag gör den inte så mycket bättre, men jag vet vart jag ska ;)

En skill som jag förstår bättre nu, tuckposition. Jag gör den inte så mycket bättre, men jag vet vart jag ska 😉

På tal om lunch så var det över en lunch med Monika Björn som vi kom in på att vi båda jobbade med vårat handstående. Och att hon skulle ta hit Yuval Ayalon. Som jag sett på Youtube och blivit oerhört imponerad av. Gissa om jag satt och väntade på nätet när hon la ut det. Bokade första platsen.

 

Första dagen fick vi lära oss att gå i gymnastplanka, på ett golv med mycket friktion...

Första dagen fick vi lära oss att gå i gymnastplanka, på ett golv med mycket friktion…

...så andra dagen körde jag dansarknepet, ha strumpor på halva foten. Yuval försöker nå för att pressa ner på mina tår, så att jag ska pressa uppåt. Push, push! Hördes ofta i lokalen.

…så andra dagen körde jag dansarknepet, ha strumpor på halva foten. Yuval försöker nå för att pressa ner på mina tår, så att jag ska pressa uppåt. Push, push! Hördes ofta i lokalen.

Jag har lärt mig mycket i helgen och jag har träffat nya vänner. Riktigt härliga människor som var där för att lära.

 

Förmiddagsgänget

Förmiddagsgänget

 

Eftermiddagsgänget

Eftermiddagsgänget

Yuval är en fantastisk lärare. Han har en enorm erfarenhet och många bra skills and drills att dela med sig av. 30 år på händerna… Och alltigenom är han ödmjuk, oerhört lättillgänglig och en skön snubbe! Tack till Monika som fixade detta och varsågoda att njuta av Yuvals skills!

4 Thoughts on “12 timmar handstående på 2 dagar…

 1. Stort tack till dig, Mattias, för din medverkan, din härliga energi och kämparanda!
  I september kör vi repeat och handstående 2.0 🙂
  Monika

  • Mattias Davidsson on 26 maj, 2014 at 07:56 said:

   Tack! Ja det gör vi. Jag vill definitivt stå på listan för att få veta när nästa blir.

 2. Åh! Jag är sjukt pepp på att höra om allt du lärt dig. Det är fantastiskt att få en hel helg med inspirerande människor 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Post Navigation