Ny park i Slottsskogen!

Tog ledigt idag efter en lång och innehållsrik vecka. Hela helgen var det SVDA på Kista-mässan, årets happening inom Friskis&Svettis. Jag och Nicklas körde lite kroppsviktsträning för nyfikna och duktiga funktionärer. Handstående, pushup-varianter, elbowlevers, pullups, dips, muscleups, front- och backlever levererades bland annat.

Den här riggen från Eleiko använde jag och Nicklas till vårat Calisthenics-pass. Riktigt kul var det!

Den här riggen från Eleiko använde jag och Nicklas till vårat Calisthenics-pass. Riktigt kul var det!

Så jag har varit lite trött och seg igår och idag. Lyckades ändå träna igår. Och hade perfekt timing idag med uppehåll och till och med lite sol ibland. Så det blev en sväng till den nya parken i Slottsskogen för att kolla hur det blivit. Som tur är har lite duktigt och kunnigt folk varit involverade och det har blivit kanon! Det ser att vara några grejer till på gång. Det blir kul att se vad.

Ställningar från Tufteparken, ett norskt företag. Verkar riktigt bra.

Ställningar från Tufteparken, ett norskt företag. Verkar riktigt bra.

Några av dagens övningar i videon. Kroppen kändes inte hundra och jag har tidigare bara gjort en muscleup åt gången. Så blev väldigt glad att kunna göra 3 på raken, med lite knäkip… Här kommer det att hängas mycket, speciellt när det blir varmt igen! Det enda svåra var att försöka stå på händer i träspån, en liten bit fastare mark hade uppskattats.

141111 Nya uteparken i Slottsskogen from Davidsson & Goliat on Vimeo.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Post Navigation