Workshop ger en trött kropp men glad knopp

I helgen var det dags för workshop. 2 dagar, 3 timmar per dag, som enbart handlade om att stå på händer. För nästan 1 år sen var jag på en workshop med Yuval Ayalon. Den gav oerhört mycket och har fått mitt handstående att utvecklas. Denna helg kom Mikael Kristensen till Göteborg för att lära ett entusiastiskt gäng grunderna i handstående. De som kom var på alla nivåer och Mikael gav alla något att ta med sig. Jag kände igen en hel del från tidigare men fick några små guldkorn att ta med mig tillsammans med bra och givande feedback från Mikael. Han är oerhört duktig själv och lär ut med en säkerhet som jag tror är influerad av sin hårda ryska lärare och en kunskapstörst som alla borde ha. Han förklarar både hur kroppen ska användas när vi står upp och ner och vad som faktiskt händer anatomiskt när vi gör. Och även varför det är viktigt. Medan Yuval gav en mängd riktigt bra tips på övningar fick jag nog mer med mig en förståelse för rörelserna denna gång och lite nya perspektiv. Båda rekommenderas varmt! Yuval kommer till Gbg i mars via Monika Björn och Mikael är tillbaka i höst via Christian Wederbrand.

Tack för en kul och givande helg!

150208 Handstand workshop med Mikael Kristiansen from Davidsson & Goliat on Vimeo.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Post Navigation