Farlig…

… ser jag tydligen ut att vara. Åtminstone när jag kör ryck och stöt i gymet (se tidigare inlägg för video). Igår när jag var på Friskis Frölunda och övade in min teknik, som uppenbarligen behöver förbättras enligt min bula i hakan, kom en liten dam fram. Hon undrade om jag inte har sönder golvet när jag släpper vikterna så. När jag hade förklarat att ett lyftpodium på ett betonggolv är så tåligt det kan bli så kom vi in på hennes träning och att jag var instruktör. Lite senare kom en kille fram och sa att två äldre damer hade bett honom säga till mig att jag har sönder golvet, en av dom var damen som själv vågade sig fram. Jag hade tydligen sett lite farlig ut så de vågade inte riktigt själva… Jag som trodde att jag såg så snäll ut. Kanske har lite att göra med att jag släppte tunga vikter i golvet från hög höjd. Men visst är det en liten ego boost på något primitivt plan att verka farlig. Om så bara för två äldre damer på Friskis & Svettis…

2 Thoughts on “Farlig…

  1. Jag har också varit med om folk som tar illa vid sig när skivstången dunsar ner i podiumet…!? Snart får gymmen ha en anställd person som går runt och lugnar ner folk och berättar att det är helt normalt och inget farligt..:)

  2. Haha! Vad söta våra motionärer kan vara 🙂 Nästan synd att vi bara har ett podium på Frölunda så att vi inte kan släppa vikter på fler anläggningar 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Post Navigation