Om/about

Jag heter Mattias Milocco men kallas av de flesta för Myggan. Jag har länge haft en passion för att hjälpa andra människor. Efter ett antal års resande runtom i världen utmynnade det i att jag kom hem till Sverige och satte mig i skolbänken för att bli dietist. Medan jag pluggade blev jag gyminstruktör på Friskis&Svettis i Göteborg där jag sedan jobbade i närmare fem år som träningsansvarig för gymmet. 2012 gick jag RKC (Russian kettlebell certification, blogginlägg) eftersom jag varit intresserad av träning med kettlebells ett tag innan dess. Detta ledde sedan till att jag fick komma med i det underbara gänget utbildare som finns inom Friskis&Svettis. Jag gick pilotutbildningen för att bli personlig tränare också 2012 där jag numera utbildar blivande PTs inom kost. Jag är även med och håller i Ettan som är Friskis grundutbildning.

Under årens lopp har det blivit en mängd olika aktiviteter i mitt liv. Jag har sysslat med allt från fotboll, bågskytte, klättring, löpning, styrekträning och annat till sådant som handstående och kettlebellsträning. Detta ger mig en bred grund inom träning och en stor förståelse för vad som krävs för just dig.

Mitt mål med din träning är att hjälpa och stötta dig utifrån var du just nu befinner dig. Under tiden du använder dig av mitt träningsprogram vill jag att du lär dig vad som är bra teknik, ett smart upplägg och varför du ska träna på ett visst sätt. Det långsiktiga målet är att du ska bli självständig och kunna styra din träning effektivt själv. Att dela med sig av kunskap är oerhört givande.